ΚΩΔΙΚΟΣ "NOW10" ΓΙΑ -€10 ΣΤΗΝ 1η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions

Τι είναι η NOW?

Η NOW είναι μια startup εταιρεία με έδρα την Αθήνα, που δημιουργήθηκε προκειμένου να αλλάξει τις καταναλωτικές συνήθειες στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, δίνει την δυνατότητα στους καταναλωτές να αναζητούν ανάμεσα απο χιλιάδες ρούχα, παπούτσια κι αξεσουάρ, το προϊόν που επιθυμούν, να το παραγγέλνουν και να το έχουν στα χέρια τους, εντός μόλις δύο ωρών.

Μπορώ να κάνω παραγγελία χώρις να δημιουργήσω λογαριασμό?

Παραγγελίες από την ηλεκτρονική μας πλατφόρμα γίνονται και χωρίς δημιουργία λογαριασμού, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε την διεύθυνσή σας και τα υπόλοιπα στοιχεία σας για μελλοντική χρήση.

Γιατί να δημιουργήσω λογαριασμό?

Για τη δική σας διευκόλυνση! Μπαίνοντας στον λογαριασμό σας έχετε τα εξής προνόμια:

  1. Πιο γρήγορες αγορές. Πραγματοποιείτε τις αγορές σας χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να συμπληρώνετε τα στοιχεία χρέωσης και αποστολής.
  2. Μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλές διευθύνσεις αποστολής, π.χ. διεύθυνση οικίας,  διεύθυνση εργασίας κ.α. Έτσι δεν χρειάζεται να τις πληκτρολογείτε κάθε φορά, απλώς τις επιλέγετε.
  3. Μπορείτε να δείτε την κατάσταση της παραγγελίας και τον αριθμό αποστολής.
  4. Μπορείτε να διατηρείτε λίστα με τα αγαπημένα σας.
  5. Απολαμβάνετε τις προσφορές / εκπτώσεις που έχουν τα εγγεγραμμένα μέλη στην ιστοσελίδα μας.

Με e-mail ενημερώνεστε για τις τρέχουσες προσφορές που μόνο όσες και όσοι έχουν λογαριασμό στο now.com.gr απολαμβάνουν!

Τρόποι Πληρωμής

Για να βεβαιωσουμε την μεγαλυτερη ευκολια για εσας και για την ασφάλεια των τραπεζικων στοιχείων σας, η Now, δέχεται πληρώμη με:

  • Όλες τις πιστωτικες κάρτες. Τα τραπεζικά σας στοιχεία θα είναι κρυπτογραφημένα και θα δεν αποθηκεύονται σε κάποια φόρμα της NOW. Γι αυτό το λόγο ζητούνται σε κάθε νέα παραγγελία που πραγματοποιείτε. Τα δεδομένα μεταφέρονται κατ’ ευθείαν στους τραπεζικούς servers μέσω ασφαλούς τραπεζικού συστήματος.
  • Αντικαταβολή
  • Την υπηρεσία Klarna, δίνοντας σας την δυνατότητα να πληρώσετε με 3 άτοκες δόσεις, χωρίς την χρήση πιστωτικής κάρτας.

 

Ποιες περιοχές εξυπηρετείτε?

Την δεδομένη στιγμή, για την δίωρη παράδοση, εξυπηρετούμε μόνο ΤΚ εντός Αττικής, με ορισμένες εξαιρέσεις. Μπορούμε πλέον να εξυπηρετούμε όλη σχεδόν την Ελλάδα, μέσω του δικτύου των συνεργατών μας. Για όλα αυτά και πολλά ακόμα, θα σας ενημερώνουμε και μέσω newsletter, οπότε μην χάσετε την ευκαιρία να εγγραφείτε.

Ποια ειναι η διαδικασία αλλαγής/επιστροφής προϊόντων?
Εύκολα και άνετα από το σπίτι σας. Η NOW εγγυάται ότι αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ευχαριστημένοι με τα προϊόντα της παραγγελίας σας, θα σας τα αλλάξουμε, δεδομένου ότι θα μας επιστραφούν στην αρχική τους κατάσταση, όχι φορεμένα, όχι πλυμένα και με όλες τις ετικέτες άθικτες.
 
 
Προσοχή:
 
Η διαδικασία των επιστροφών συνήθως διαρκεί 10-12 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που παραλαμβάνουμε το προϊόν στην εταιρία μας. Αυτό συμβαίνει διότι όλες οι επιστροφές περνούν από την διαδικασία ποιοτικού ελέγχου (η οποία πραγματοποιείται από το εκάστοτε συνεργαζόμενο καταστήμα του οποίο το προϊόν επιθυμείτε να επιστρέψετε, σε επικοινωνία με την πλατφόρμα μας) προτού φτάσουν στα γραφεία του ηλεκτρονικού καταστήματος προς ενημέρωση των πελατών. Συνεπώς όταν φτάσει η επιστροφή σας στα γραφεία του ηλεκτρονικού καταστήματος θα λάβετε και την απαραίτητη ενημέρωση.
Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη, η εταιρεία οφείλει να επιστρέψει το δέμα πίσω στον καταναλωτή ή επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος. Ως ελάττωμα μπορούν να θεωρηθούν και ανεπιθύμητες οσμές που ενδεχομένως φέρει το προϊόν της επιστροφής.
 
Η NOW διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί αλλαγή προϊόντων στα οποία είναι εμφανές ότι ο παραπάνω κανόνας δεν έχει τηρηθεί.
 
Οι κάλτσες, τα καλσόν, τα εσώρουχα και τα μαγιό, για λόγους υγιεινής,  ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ.
 
 
 
Η επιστροφή σας πρέπει να γίνει αυστηρά εντός 14 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας. Για την πραγματοποίηση της επιστροφής απαραίτητα το προϊόν πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και την απόδειξη της παραγγελίας.
 
    Επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 6936179149  καθημερινές 10.00 με 18.00 είτε με email στο info@now.com.gr  και ενημερώστε μας για το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε και ποιο θέλετε να παραλάβετε.
    Μόλις επεξεργαστούμε το αίτημα σας και υπάρχει διαθεσιμότητα θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή του νέου προϊόντος.

Η ίδια διαδικασία ισχύει και για τις επιστροφές προϊόντων.

Πότε/πως γίνονται οι παραδόσεις?
Οι παραδόσεις εντός Αττικής γίνονται αποκλειστικά 10.00 – 18.00, Δευτέρα με Παρασκευή, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Καθώς η NOW, συνεργάζεται με φυσικά καταστήματα, ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις, με υπαιτιότητα του εκάστοτε καταστήματος. Θα ενημερωθείτε άμεσα σε αυτή την περίπτωση, στο τηλέφωνο που θα μας έχετε δώσει στην φόρμα της παραγγελίας.
Μέχρι τι ώρα αν επιλέξω την επιλογή 'παραδοση εντός της μερας' ή 'παράδοση εντός 2 ωρών', θα παραλάβω το προϊόν αυθημερόν?
Τα δρομολόγια των παραδόσεων παίρνουν την τελική τους μορφή μέχρι τις 16.00. Πέραν αυτής της ώρας, οποιαδήποτε παραγγελία πραγματοποιήθει με τις επιλογή ‘παράδοση εντός της μάρας’ ή ‘παράδοση εντός 2 ωρών’, θα πραγματοποιείται την επόμενη εργάσιμη.